Kenteq360: gebruiksvriendelijk competenties meten!

Met Kenteq360 krijgt u inzicht in de competenties en competentieontwikkeling van uw deelnemers. Met dit gebruiksvriendelijke instrument heeft u een waardevolle tool in handen voor het vormgeven van competentiegericht opleiden en beoordelen.

Volledig via het internet

Kenteq360 werkt volledig webbased en werkt in elke gangbare browser en computer. Per feedbackmoment kunnen één of meer vragenlijsten geactiveerd worden en aan de beoordelaars toegezonden worden. U bepaalt wie wat moet beoordelen en wie beoordeeld moet(en) worden. Afzonderlijk van elkaar, op een tijdstip dat het hen uitkomt, kunnen de beoordelaars hun beoordelingen invullen.

Deze beoordelingen worden direct vertaald naar duidelijke overzichten, die u kunt printen, opslaan als PDF en online archiveren.

Gebruiksvriendelijk

Kenteq360 is zeer gebruiksvriendelijk en neemt u veel werk uit handen. U hoeft geen investeringen te doen in hardware of licenties. Met de overzichtelijke handleiding kunt u zonder instructie aan de slag. Wenst u toch een training of wilt u inhoudelijk advies? Dan staan wij voor u klaar.

Demo Kenteq360

In deze demo gaat u als fictieve praktijkopleider een fictieve deelnemer beoordelen. U krijgt hiervoor een samengestelde vragenlijst met vragen uit niveau 2, 3 en 4 opleidingen. De fictieve deelnemer en fictieve begeleider zullen de vragenlijst eveneens invullen, zodat een volledig overzicht verkregen wordt van de competenties van de deelnemer.

Vraag nu een gratis demo aan van Kenteq360!!

U kunt met deze kostenloze demo zelf een fictieve deelnemer beoordelen en ervaren hoe gemakkelijk en gebruiksvriendelijk Kenteq360 werkt!

/
 
*
 
*
 
*
 
 
*
 
 
(velden met een * zijn verplicht)

Personalisatie van de vragen

Met de personalisatiemogelijkheden van Remindo zorgt de software ervoor dat uw vragen en stellingen op maat aangeboden worden. Uw beoordelaars beoordelen dus niet een abstracte deelnemer, maar zien bijvoorbeeld de naam van de deelnemer in de vragen terugkomen.

Veel mogelijkheden qua beoordelaars en beoordelingen

Kenteq360 kent een uitgebreid model om meerdere mensen uit te nodigen voor de 360° feedback. Ook kunt u in één sessie meerdere mensen laten beoordelen. Zo kunt u uw deelnemers zichzelf laten beoordelen en door anderen laten beoordelen, maar in dezelfde sessie zouden uw deelnemers bijvoorbeeld ook hun praktijkopleiders kunnen beoordelen. Zo krijgt u veel inzicht in de deelnemer en in de mensen om hem of haar heen.

Rapportage

De rapportage wordt in twee varianten weergegeven: als grafische weergave (bestaande uit een 360° roos en uitgebreide diagrammenoverzichten, eventueel ingedeeld naar competenties, werkprocessen, kerntaken of hoe u deze maar wenst in te delen) en als tekstuele weergave waarbij de gekozen antwoorden in tekst per beoordelaar inzichtelijk worden. Tevens kan, door middel van zogenaamde controlevragen, gemeten worden hoe consistent de beoordelaars zijn in het geven van hun beoordeling.

De rapportage kan met de deelnemer worden geëvalueerd. De deelnemer kan de rapportage vervolgens als bewijs in zijn of haar portfolio opnemen. Hiervoor kan uit alle rapportagevarianten een selectie worden gemaakt, waarna deze in een PDF-document opgeslagen kan worden.